Group photo
Missziónk

Küldetésünk felelősség is egyben. Példát szeretnénk mutatni, miszerint nem elég csak egy-egy alkalommal felvillantani elhivatottságunkat, hanem minden részfeladatban érvényre kell juttatnunk maximalista szemléletünket. Ez komoly kihívás, de maradandó élményeket és értékeket teremteni különlegesen felemelő érzés.

Egy rendezvény során igazi missziós feladat együtt küzdő és összetartó csapatokat kovácsolni az ételpult körül tétován sündörgő vendégekből. A közösségi játékok és vetélkedők kohéziós ereje képes akár új barátságokat is életre hívni.

Szenvedély és pozitív szemlélet. Minőség és kreativitás.

Célunk, hogy vendégeinket és partnereinket újra az önfeledten játékos gyermekkor vegye körül, és maradandó emlékként vigyék magukkal élményeiket. Úgy érezzék, hogy mindannyian – a vezérigazgatótól az asszisztensig – részesei voltak egyfajta varázslatnak, amely bohém könnyedséggel erősítette a céges összetartást. Amennyiben sikerül elérnünk ezt a célt, elégedettek lehetünk.

Víziónk

Kis ügynökségként indultunk el ezen az izgalmas úton, és most nagyvállalati környezetben folytatjuk munkánkat, amely az emberi kapcsolatok pozitív láncolatára épül. Nagy ívet húztunk az elmúlt évtizedben, de szem előtt tartottuk a fenntartható fejlődés elvét, és számunkra a minőség mindig fontosabb volt a mennyiségnél.

De most nem dőlünk hátra elégedetten, dekadens magabiztossággal eddigi sikereink láttán. Sosem állunk meg az úton, amelyen egykor elindultunk. A folyamatos fejlődés és fejlesztés igénye nélkül csak egy rendezvényszervező csapat lennénk a sok közül. A cél, hogy értékeink, kreativitásunk és szaktudásunk meghatározó hivatkozási pont legyen a szakma és a közönség számára egyránt. Kapcsolatrendszerünk alapja a bizalom, és erre a fundamentumra építjük jövőképünket.

Csapatépítő rendezvényeink és közösségi játékaink során továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk saját fejlesztéseinkre, egyedi ötleteinkre és a friss trendek követésére, de mindenek előtt a minőségre.

Értékeink

Nemcsak a rendezvényeken fontos a csapatjáték, hanem a munkában is. A jó közösség erejét a bizalom és a sokszínűség adja. Bármilyen nehézség is adódik, valamelyikünk mindig tudja a megoldást. A vállalati hierarchia ellenére mindannyiunk véleménye számít, hiszen bármelyikünk fejéből kipattanhat egy frappáns ötlet.

Rendezvényeink zökkenőmentes megvalósítását a kollégákkal és az ügyfelekkel való asszertív kommunikációnk biztosítja. A feladatok professzionális megoldását az önálló és a közösségi munkavégzés organikus egysége teszi lehetővé.

A rendezvénykoncepciók kidolgozásakor fontos számunkra az innovatív és kreatív ötletek, megoldások folyamatos felfedezése, kiaknázása. Tiszteljük a hagyományos értékeket, de csipetnyi progresszióval fűszerezzük azokat.

Szeretjük, ha partnereinkkel közösen „működik a kémia”. Preferáljuk az értékteremtő, lendületes kisvállalkozásokat, amilyenek egykor mi is voltunk.

Jutalmunk az ügyfél elégedettsége és bizalma.