Pálinka blendelés esetén a kész pálinkákat összekóstolják, és összeöntik, így születnek az érdekesebbnél érdekesebb zamatú pálinkakülönlegességek.
Fontos megjegyezni, a blendelés nem egyenlő az úgynevezett “pancsolással”, amely a köztudatban úgy él, hogy csak összeöntögetik a különböző típusú pálinkákat. A blendelés során mindig azonos minőségű pálinka kerül a palackokba, és a párlatokat szigorú eljárások és szabályok szerint kezelik.
A pálinka házasítás rejtelmeibe egy pálinka mester vezeti be a vendégeket.
Egy mini labor keretein belül bepillantást nyerhetünk, hogyan készülnek a legkiválóbb házasítások, majd 4 féle szilvapálinkából készíthetjük el az ízlésünknek megfelelő pálinkát.
Az elkészült remekműveket (2,5 dl) megkóstolhatjuk, de haza is vihetjük egyedi címkézésű üvegben.
utána simán lehet még kötetlen beszélgetés
pálinkaismeret
blendelési ismeret
önmaga házasít 1 szilvapálinkát
4 féle szilvát kap: fajtában és alkoholfokszámban különbözőek
saját receptúra alapján összeállítja a sajátját
Széles spektrumú ügynökségként tökéletesen alkalmazkodunk az adott rendezvény jellegéhez, legyen szó egy kisebb, meghitt összejövetelről vagy akár egy grandiózus, több ezer vendéget szórakoztató fesztiválról.