Séfünk a sparhert körül kialakított látványasztalnál, csapatokra osztja a jelentkezőket, majd rögtönzött bemutató keretében bevezeti a vendégeket a kolbász készítésének és ízesítésének rejtelmeibe, ezt követően a vendégek lehetőséget kapnak, hogy kipróbálják magukat és saját ízlésüknek megfelelő kolbászt készítsenek.
Az alapanyagokat – húst, fűszereket - biztosítjuk, az ízesítés és a töltés azonban a vendégek feladata.
A végeredményt pedig természetesen leteszteljük: a konyhán kisütik a frissen készített kolbászokat, így mindenki megkóstolhatja, hogy mennyire vált mesterévé a kolbászkészítésnek. A végeredményt séfünk értékeli és kihirdeti a legjobb kolbásztöltő csapatot.
Széles spektrumú ügynökségként tökéletesen alkalmazkodunk az adott rendezvény jellegéhez, legyen szó egy kisebb, meghitt összejövetelről vagy akár egy grandiózus, több ezer vendéget szórakoztató fesztiválról.