(Karácsonyi Kiadás) Céges bonbon készítő workshop

Ajánlatkérés

A karácsonyi időszakban különösen népszerű a közös édességkészítés – ez a program pedig tökéletes ünnepi csapatépítő, ahol a résztvevők karácsonyi ízvilágú bonbonokat is alkothatnak (például fahéjas, narancsos, mézeskalácsos vagy forralt boros ízekkel). A bonbon készítés művészete mindig lenyűgöző élményt nyújt, de mi van akkor, ha a hagyományos csokoládés, gyümölcsös vagy alkoholos finomságok mellett valami igazán különlegeset alkotunk? Mi történik, ha a bonbonokat kolbásszal, pástétommal, sajttal vagy más meglepő összetevőkkel gazdagítjuk? A Céges bonbon készítő workshop egy igazi gasztronómiai kaland, amely a megszokott édességek világát egy új, izgalmas irányba tereli.

A workshop során a résztvevők megtanulhatják a bonbonkészítés alapjait, de közben a saját kreativitásukat is szabadon kamatoztathatják. Mi több, a különböző ízek, mint a csokoládé, gyümölcs, alkohol és akár a sós töltelékek tökéletes párosítást alkothatnak kávéval vagy borral, hogy minden falat egy igazán prémium élményt nyújtson.

A Bonbon készítő workshop nemcsak az édességek szerelmeseinek szól, hanem mindenkinek, aki szeretne valami újat kipróbálni és megtanulni, hogyan varázsolhat igazi ízbombákat. Képzett cukrász oktatók segítenek az alapanyagok helyes felhasználásában és a készítés minden lépésében, hogy mindenki a saját ízlésére szabott, tökéletes bonbonokat készíthessen.

Mi minden részletet megszervezünk a rendezvényhez, beleértve a helyszínt, az alapanyagokat és a cukrász oktatót, hogy nektek csak a kellemes élményre kelljen koncentrálnotok. Ez egy tökéletes csapatépítő program, amely nemcsak szórakoztató, hanem igazi gasztronómiai élményt is biztosít.

Kérj egyedi ajánlatot a komplett aktivitásra!

Ajánlatkérés

Legyen Neked is
gondtalan
rendezvényed

Széles spektrumú ügynökségként tökéletesen alkalmazkodunk az adott rendezvény jellegéhez, legyen szó egy kisebb, meghitt összejövetelről vagy akár egy grandiózus, több ezer vendéget szórakoztató fesztiválról.