Kövess minket Facebookon!

Facebook Pagelike Widget

Kövess minket Instagramon

Back To Top

MUST VAGY SOHA

MUST VAGY SOHA

Nincs csapatépítő finom ételek és italok nélkül. Az őszi hajrát érdemes ősz köszöntő saját fesztivállal kezdeni, amihez az legjellegzetesebb aktivitásokat ajánljuk!

Aki a jó bort szereti… az bizony fel is ismeri!

Jöhet minden, ami boros? Puttony próba, szüret, borkóstolás, bor vakteszt, borkorcsolyák készítése, mustpréselés. Na és ki lesz a fürtös limbó királya?

Fröccsöntés

A fröccs egy csodás magyar találmány. A történet szerint Jedlik Ányos egy fóti barátjánál járt szüretkor. Természetesen vitte magával – azóta hungarikummá vált – találmányát, a szódavizet, az első szódásüvegben. Barátainak be is mutatta találmányát és elkészítette az első fröccsöt, melyet ő németesen spritznek nevezett el. Vörösmarty Mihály is a vendégek közt volt, viszont neki nem tetszett a név, így a szódának a palackból való kifröccsentésére utalva elnevezte az italt fröccsnek.

Tőkéstársak

Bíborvörös színű, lágy és gyümölcsös. A bor zamatán is érződik a déli dűlők napsütésének simogató puhasága. No de melyik déli dűlőé? Játékunk során tesztelheti, mennyire ismeri hazánk világhírű borvidékeit, mennyire mozog magabiztosan a borkultúra világában.

Cigányzene karaoke

Egy feledhetetlen kikapcsolódás semmit nem ér, ha nincs zene a háttérbe, amire lehet lazulni. Az exhibicionisták örülhetnek, a cigányzene karaoken mindenki megcsillogtathatja fürdőszoba-énekes karrierjének fényeit – a jó hangulat garantált!

Sajt 10 próba

Egy jó borhoz isteni sajt is dukál, de vajon kitalálod-e, hogy mi az amit éppen kóstolsz? Mekeg, röfög vagy mélabúsan múzik egyet? Tudd meg hány pontot szereztek: ajanlat@touche.hu